På jobbet

Systrarna bytte smink mot olja

2012-02-08 17:55 #0 av: BaraLisa

Två tvillingsystrar från Skaraslätten kör turnelastbilar åt världskändisar som The Who och Madonna.

Lottie och Tina är 34 år. De som inte vet bättre tycker att de ser likadana ut. De är enäggstvillingar och har i princip alltid gjort samma saker, gillat samma saker och bott ihop. Sedan år 2000 kör de lastbil. Den ena kör Scania och den andra kör Volvo. Den ena bär alltid örhängen, den andra inte.

-Vi har precis flyttat ihop igen. Ett tag hade Lottie ett långt förhållande och de flyttade ihop. Men självklart följde jag med och bodde i ett litet hus på deras tomt, säger Tina. De förstår att andra kanske tycker det är konstigt, men det har alltid varit självklart för dem att vara nära varandra nästan jämt.

De började som blivande make up-artister, men har aldrig jobbat som det. Istället blev det alltså lastbilsförare som blev deras yrke. De arbetar med kändisar och kör deras turnelastbilar samt hjälper till med ljussättning. Åkeriet de jobbar för bokas för turneer mestadels i skandinavien men även en del i Europa.

-Vi har bland annat jobbat med Madonna, Bon Jovi och Springsteen. Det är som alla säger, de är precis som vanligt folk. Schyssta.

Båda tjejerna gillar hårdrock och kan meka med bilar och båda har starka viljor. Inga typiska bruttor alltså!

/Lisa

Referat av artikel i Hemmets Journal nr 6/2012. Foto av tidningssidan Skrattande.

 

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl
2012-02-11 12:48 #1 av: BaraLisa

(de är alltså inte från Skaraslättens åkeri, bara från slätten i Skara). Glad

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl
2012-02-11 12:50 #2 av: BaraLisa

Så vad tycker ni, åsikten är fri. Är de duktiga eller lite brudiga, eller något annat? Har de rätt arbetskläder? Fina gardiner?

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.