På jobbet

Drömmen sen hon var 13 år

2012-05-27 14:01 #0 av: BaraLisa

Yrkesförare i Fokus' medlem LillaBenice berättar här om sina lastbilsförardrömmar. Hon har precis gjort sitt gymnasieval och hoppas på att få komma in på den linjen.

Benice är 16 år och valde efter mycket om och men Barn- och Fritidsprogrammet på gymnasiet. men sedan kom hon på att hon inte visste vad hon skulle med den utbildningen till. Hennes pappa och hennes bror kör båda lastbil och hon har kvinnliga släktingar som kör buss.

Benice har alltid fått en viss känsla när hon är runt lastbilar, en känsla hon gillar. Så hon gjorde ett omval för att bli chaffis istället och hon hoppas att hon får komma in på den utbildningen.

 

-Drömmen är att ligga ute på veckorna, att få köra dragbil, säger hon förväntansfullt. "Men det blir kanske inte det första jobbet man får, men det är min dröm", fortsätter hon. "Min dröm sedan jag var 13 år".

Så om tre år hoppas hon att hon kan skita i plugget och köra lastbil. Hon beskriver sin längtan som just "obeskrivlig".

-Tur att det finns GPS, flinar hon.

/Lisa.

Foto: Benice

Med vänliga hälsningar Lisa

 

Anmäl
2012-05-27 14:04 #1 av: ElLobo

Det är kul (och intressant) med de här trådarna med presentationer.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.