Evenemang, tävlingar m m

140516-17: Stockholm Truck Meet 2014

2014-04-18 23:44 #0 av: ElLobo

Stockholm Truck Meet & Queen of the Road Truck Meet är Sveriges största lastbilsträff.
Stockholm Truck Meet & Queen of the Road Truck Meet är Sveriges största lastbilsträff

Snart är det dags för årets "lastbilshändelse", Stockholm Truck Meet. Vi ser fram emot att träffa er alla på plats i Älvsjö.

Gör helgen till ett familjeevent. Det finns massor av andra aktiviteter i "stan" för familj och vänner, endast två stationer bort med tåg från Stockholms central.


Den 16-17 maj 2014 händer det stora saker på Stockholmsmässan i Älvsjö. Tusentals lastbilsintresserade människor kommer för att se lastbilar i alla dess former. På plats finns självklart även utställare som delar med sig av sin expertis inom sina respektive områden.


Det är stor variation på de lastbilar som deltar i Stockholm Truck Meet, det är allt från vackra, utsmyckade fordon till muskulösa och maskinellt imponerande bilar. Gemensamt är att de flesta är välpolerade och alla blänker ikapp med solen.


Kom och var med om händelsen med flest hästkrafter samlade på samma plats.

 

Länk: Stockholms Truck Meet   

Anmäl
2014-06-01 09:20 #1 av: ElLobo

Stockholm: Snygga lastbilar på Älvsjömässan

I helgen var det dags för Stockholm Truck Meet & Queen of the road show på Älvsjömässan. Många besökare var på plast för att se alla de snygga lastbilarna på plats. 

Länk: Stockholm: Snygga lastbilar på Älvsjömässan

Anmäl
2014-06-01 09:20 #2 av: ElLobo

.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.