Evenemang, tävlingar m m

140606-07: Skogsmaskindagarna

2014-06-04 05:25 #0 av: ElLobo

Den 6-7 juni 2014 genomförs för ­första gången Skogsmaskindagarna . En ­regional branschmässa som arrangörerna strategiskt förlagt till en av våra mer skogsintensiva regioner – Värmland och Karlskoga.


Den 6-7 juni arrangeras den första upplagan av Skogsmaskindagarna.

Den regionala branschmässan genomförs på Karlskoga flygplats samt i det intilliggande skogsområdet. 


SkogsMaskindagarna i Karlskoga är det självklara besöksmålet 2014 för dig som på något sätt arbetar inom skogsnäringen. Men också för dig som på annat sätt har intresse för branschen, maskiner och utrustning.

I Karlskoga kan du som besökare ta del av ett imponerande stort samlat utbud av allt som hör skogen till. 

Här finns skördare och skotare i olika storlekar, skogsvagnar, kranar, minisågverk, vedmaskiner, ATV med mera, med mera. 

Du möter utställare av stora dragfordon, tillverkare av timmersläp, transportbilar och pickuper. Och många fler.

På SkogsMaskindagarna kommer du att få se, känna på och testa spännande nyheter. Och det kommer att bullra, damma och lukta.

Den nostalgiskt lagde behöver inte heller gå lottlös. En mindre utställning med gamla skogsveteraner kommer garanterat att väcka såväl känslor som gamla minnen.


Mer information hittar ni på evenemangets hemsida; länk.

Anmäl
2014-06-08 11:23 #1 av: ElLobo

Smakstart för Skogsmaskindagarna i Karlskoga

SMHI lovade tordön och regn över mässområdet Karlskoga-Bofors flygplats. Verkligheten bjöd på sol och sunnanvind. Mässgeneralen Sten Lilja är nöjd.

Länk: Smakstart för Skogsmaskindagarna i Karlskoga

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.