Evenemang, tävlingar m m

140726: Degerhamns Räddningsdag / Truck Meet Öland

2014-06-14 11:22 #0 av: ElLobo

Den 26 juli arrangeras Degerhamns Räddningsdag och Truck Meet Öland 2014.Degerhamns Räddningsdag / Truck Meet Öland 2014

Degerhamns räddningsdag arrangeras i år för den sjunde gången. Arrangemanget genomförs lördagen den 26 juli i Bruksparken vid Cementa, samt i området kring hamnen i Degerhamn.

Degerhamns räddningsdag arrangeras av Degerhamnsbrandmannaklubb i samarbete med SSRS i Grönhögen och är ett helt idéellt evenemang som är gratis att besöka.


Det som började i liten skala vid brandstationen är nu ett av södra Ölands största evenemang.

Målet är att visa upp Räddningstjänsten, SSRS, ambulans och övriga räddningsenheter samtidigt som vi även arrangerar en av sydöstra sveriges största lastbilsutställningar, Truck Meet Öland 2014.

I år hoppas vi få besök av upp emot 80 lastbilar, många entusiastfordon och mer än 3000 besökare!

Räddningsdagen är utställning av räddningsfordon (brandbilar, sjöräddningsbåtar, ambulans, bandvagn m.m) samt personbilar, jänkare, veteranbilar, traktorer samt lastbilar. Det kommer även att genomföras uppleva uppvisningar och underhållning. Mattält, lotterier och prova-på-upplevelser för både barn och vuxna.


Delar av intäkterna går även i år till Insamlingsstiftelsen Brandmännens Cancerfond, IBCF. Läs mer på www.ibcf.se. 2013 års räddningsdag inbringade 4500 kr till forskningen om brandmännens förhöjda cancerrisk.


Program och mer information: Degerhamns Brandmannaklubb


Anmäl
2014-07-25 10:54 #1 av: ElLobo

I morgon är det dags!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.